Zpět

Rajčata na avokádové pomazánce s kešu majonézou |RAW|

Přidáno: 5. 5. 2016 15:35:45 Počet shlédnutí: 66

05 Květen 2016

   Chce to už trochu zručnosti, ale s kešu majonézou rozhodně překvapíte. Kešu majonéza:     Připravíme si tředně velký hrnek kešu ořechů. Ořechy nejprve opláchneme a potom necháme namočené cca 1 až 2 hodiny ve vlažné vodě. Vymačkáme šťávu z citronu, přibližně 1/4 hrnku ve kterém jsme odměřili kešu. A připravíme si 1/4 hrnku vody a 1/4 hrnku kvalitního olivového oleje. ...      A jde se mixovat. (Náš první mixér byl ponorný a s přípravou majonézy si dokázal poradit. Ale hned jak se na našem trhu objevil G21 Perfect smoothie, byla to jasná volba. Už máme dva. I v práci se za tu cenu neztratí). Do mixéru hodíme kešu, přidáme citronovou šťávu a trochu vody. Mixujeme do hladka, ale dáváme si pozor, protože vysokorychlostní mixér hmotu zahřívá. Vznikne nám základ majonézy do které ještě přidáme sirup agáve, trochu nakrájené cibulky ideálně fialové (1/2 lžíce), pepř, sůl, mleté hořčičné semínko ...      Mezitím si připravíme základní avokádovou pomazánku (dle receptu Chléb s avokádovou pomazánkou |RAW|). Pokrájíme si menší rajčata na kolečka. Na ozdobení pokrájíme najemno pažitku. Dobrou chuť!

Rajčata na avokádové pomazánce s kešu majonézou |RAW|

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info